Hemenindirim.com: MyBilet'ten Fırsat Dünyasına Etkili Bir Giriş

Hemenindirim.com: MyBilet'ten Fırsat Dünyasına Etkili Bir Giriş

hemenindirim.comEtkinlik biletleri konusunda ilk akla gelen servislerden olan MyBilet, grup alışveriş modasına katılıyor. Mybilet ile aynı platform üzerinde Ankara başta olmak üzere sunulmaya başlanan fırsatlar, yakında Hemenindirim.com üzerinden yayınlanacak.

Şu anda MyBilet üyelerine hizmet veren Hemen İndirim, etkinliklere uygun (yakın çevreden) fırsatlar sunarak doğru bir strateji ile yola çıkmış. Etkinliğe yakın bölgede bir kampanya bulunmuyorsa çevre biraz daha genişliyor. Eğer seçilen bir firmanın başka şubeleri varsa, en yakın olan yerine bir başkasını da seçerek fırsattan faydalanabiliyorsunuz. Bir çeşit kişisel hedefleme örneği olan şu sayfada, mekan ile bağlantılı fırsatların sunulduğunu görebilirsiniz.

Mybilet Hemen İndirim Fırsatı

Üye girişi yaptığınızda herhangi bir mekanı seçerek o mekana en yakın fırsatları görebiliyorsunuz. Hemen İndirim fırsatlarını bilet satın almasının ardından hızlıca yapabildiğiniz gibi, bilet satın almadan da fırsatlardan faydalabiliyorsunuz.

Çoğunlukla aynı organizasyon sürecinde gerçekleştirilen sinema, yemek, kahve ve otomobil yıkama gibi aktiviteleri tek kaynaktan müşterileriyle buluşturmayı hedefleyen Mybilet'in bu açıdan bakıldığında başarısız olması zor görünüyor. Hemen İndirim'in farklı satın alma işlemlerini tek sefere indirmesi ve daha planlı hareket etmeyi sağlaması kullanıcılar adına kulağa hoş geliyor.

Mybilet, Adplanner'a göre aylık 260 bin tekil ziyaretçiyi karşılıyor ve kullanıcıların ortalama sitede vakit geçirme süresi 7 dakikayı aşıyor. Kısacası müşterileri fırsatla buluşturmak için Mybilet'in önemli bir fırsatı var ve bunu uzun soluklu bir iş modeli haline getirebilir. Çok kısa süre içinde önemli markalarla yapılan görüşmelerin sonuçlanması da bu potansiyelin ne kadar iyi değenlendirilebileceğini gösterecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.