Sosyal Tarayıcı Rockmelt iPhone Uygulaması İle Mobile Giriş Yaptı

Sosyal Tarayıcı Rockmelt iPhone Uygulaması İle Mobile Giriş Yaptı

Rockmelt iPhone Netscape'in ruhunu alan sosyal tarayıcı RockMelt'i sizlerle paylaşmıştık. Facebook ve Twitter güncellemelerinizi paylaşıp, arkdaşlarınızı kolayca takip edebileceğiniz Rockmelt şimdi de iPhone uygulaması ile mobil alanda kendini gösteriyor.

Rockmelt, sosyal ağ bağımlılarının severek kullanabileceği ama işine odaklanmak isteyenlerin pek tercih etmeyeceğini düşündüğüm başarılı bir tarayıcı. Chromium ve diğer açık kaynak kodlu yazılımlar ile geliştirilip, Google Chrome eklentilerini desteklediği için de kolay bir kullanıma sahip. Rockmelt'in iPhone uygulaması da temel özellikleriyle başarılı bir uygulama.

Rockmelt iPhone uygulaması, aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, bir mobil tarayıcı üzerinde Twitter ve Facebook iletişiminizi aksatmadan sürdürmenizi sağlıyor. Mobilden yapılan paylaşımların etkisini yakalayarak adından söz ettirebilecek Rockmelt, mobile yönelmekle iyi bir strateji güdüyor ancak Firefox iPhone'u, Safari Mobil'i ve Android'in Chrome tabanlı mobil tarayıcısını da karşısına alıyor.

Diğer yandan webde Zynga'nın Flock'u satın almasıyla boşalan bir sosyal tarayıcı pazarı bulunuyor. Belki de pazarda tek başına kalmanın verdiği rahatlıkla Rockmelt ekibi, mobilde farkın açılmasına izin vermek istemiyor.

Rockmelt'in kurucularından Eric Vishria, Rocmelt iPhone sayesinde diğer uygulamaları kullanmadığını sadece eposta, Angry Birds'e vakit ayırdığını söylüyor. Belki sizin için de aynı durum söz konusu olabilir. Alternatif olarak kesinlikle denemenizi önereceğim Rockmelt iPhone'u şuradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.