ŞehirFırsatı Paypal İle Ödeme Almaya Başladı

ŞehirFırsatı Paypal İle Ödeme Almaya Başladı

Biraz önce Paypal'dan gelen bültenle Sehirfirsati.com'da Paypal kullanımının başladığı bilgisi geldi. Groupon'un Türkiye ayağı olan Şehir Fırsatı, resmi blogunda da bunu duyurmuş ve artık fırsat alışverişinde PayPal ile ödeme yapılabileceğini paylaşmış.

Andrew Mason, Groupon'un Paypal ile ödeme alacağınan dair 2010 Ocak ayında Businessweek'e konuşmuştu ancak halen Groupon.com'da sadece kredi kartı ile ödemenin tanımlı olduğunu görüyoruz. Groupon resmi blogunda da Paypal ile ilgili bir sonuca rastlanmıyor. İngiltere'ye baktığımızda ise Groupon.co.uk'in Paypal üzerinden ödeme kabul ettiğini görüyoruz. Şehir Fırsatı da hali hazırda Paypal ile ödeme almaya başlamış.

Paypal Groupon

Şehir Fırsatı'nın PayPal ile anlaşmış olması kısa süre önce Türk Lirası ile hizmet vermeye başlayan Paypal'ın kullanımını arttırabilir. Groupon'un, Paypal ile yapılacak ödemelere %10 hediye çeki vermesi de Paypal kullanımının önemsendiğini gösteriyor.

Alternatif online ödeme seçeneklerinde Paypal'ın dünya genelinde önemli bir yeri var. Türkiye'de yurtiçi online alışverişlerde Paypal'ın ne kadar tercih edileceğini kestirmek kolay değil ancak e-ticarete alışkın kitlenin bu yönelimi sağlayacağını düşünebiliriz. Yurt içinde Garanti Bonus Pay gibi bir alternatifin ilk adımlarını atıyor olması ve American Express'in Serve adlı ödeme yöntemini tanıtması alternatif ödeme seçeneklerine yönelimin artacağını düşündürüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.