MilliyetEmlak.com Yenilendi!

Türkiye'nin en büyük emlak sitelerinden biri olan Milliyetemlak.com yenilenmiş. Milliyet Emlak'ın tasarımında Doğan Gazetecilik Dijital Medya'nın seri ilan siteleri için benimsediği portal yaklaşımı kullanılmış. İlanlarla birlikte konu hakkında özel bilgilerin de ön planda olduğu bir tasarım hazırlanmış.

Tasarımda yapılan çalışmada bilgi içeren Krediler, Firmalar ve Haberler bölümleri ön plana çıkartılmış. Alışılmış arama bölümüne ek olarak metin aramasında da geliştirmeler yapılarak portalın arama özellikleri artırılmaya çalışılmış. Emlak sitelerinde çok da alışık olmadığımız manşet yapısı Milliyet Emlak'ta fonksiyonel bir hale getirilmiş.

Direkt manşetteki haber ve ilana tıklanılmasından farklı olarak modellenen manşet bölümü sitenin öne çıkan hemen hemen tüm kategorilerini kapsıyor. Manşet sekmelerinde İlan Arama, Fırsat İlanları, Krediye Göre Arama ve Gündem gibi portalın temel hizmetleri birarada sunulmuş.

Genel bir arayüz yenilemesi yapılan Milliyetemlak'ta konut kredisi ve kredi almak konusunda genel bilgiler de paylaşılmış. Bu konuda internetten bilgi bulmak kolay gibi görünse de bu işin merkezindeki bir siteden bilgi almak değerli olacaktır.

Web tarayıcı farklılıklarında bazı ufak hataların olduğunu farketsek de, Milliyetemlak.com'un yeni arayüzünün ve yeni özelliklerinin genel olarak başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Portal yapısındaki sitede Haberler bölümü belki biraz daha ön plana çıkartılabilirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.