Qwitter ve TweetSaver Açık Arttırma İle Satılıyor

Qwitter ve TweetSaver Açık Arttırma İle Satılıyor

Twitter giderek daha önemli hale gelirken, popüler mikro-blog sitesindeki takipçilerin değeri de artıyor. Twitter üzerinde hem bireyler, hem de kurumlar takipçilerinin daha yakından takip etmeye çalışıyorlar. Bu amaçla geliştirilmiş ve kullanıma açılan Qwitter ise bu alandaki en ses getiren uygulamalardan biri.

2008 yılında açılan Qwitter, Twitter hesabınızı takibe alıyor ve düzenli e-postalar ile sizi takip etmeyi kesen kullanıcıların bir listesini yayınlıyor. Yayınlandıktan sonra kısa sürede çok popüler hale gelen ve 180 binin üzerinde kullanıcının faydalandığı bu servisi geliştiren Velocis Enterprises öncelik verdikleri diğer projeler nedeniyle Qwitter'ı elden çıkarmaya karar vermiş. Üstelik firma, Qwitter'ı alana yanında TweetSaver'ı da veriyor!

Velocis Enterprises'ın diğer tanınmış uygulaması TweetSaver'ın ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunuyor. TweetSaver, temel olarak  Twitter arşivinizin bir kopyasını çıkartarak yedeklemeye yarıyor. Özel mesajlar ve yanıtları da yedekleyen bu servisin asıl farkı ise istediğiniz tweet'leri daha sonra bulmanızı kolaylaştıran etiketleme sistemi.

Qwitter'ın da ücretli bir sürümü bulunuyor ama görünüşe göre 180 bini aşkın kullanıcı bu ücretli modele pek de sıcak bakmıyor. Bu yüzden Qwitter'ın gelir modeli de büyük oranda gönderdiği e-postalardaki reklamlara dayanıyor ve anlaşılan o ki Velocis bu iki popüler servisi para getirecek bir hale dönüştürmeyi başaramamış.

Şu anda Flippa üzerinde açık arttırmaya çıkartılmış olan iki uygulamanın fiyatı biz bu yazıyı hazırlarken 5200 dolardı. 75 bin hemen al fiyatı biraz iyimser olsa da görünen o ki; yaklaşık 1,5 gün süresi kalmış olan bu açık arttırma uygun bir fiyatla kapanacak.

Bu ilginç servislerin yeni sahibi olmayı isteyenlere duyurulur :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.