İş Dünyasının Gündemi Artık Linkedin Today'de

İş Dünyasının Gündemi Artık Linkedin Today'de

Özel iş ağı Linkedin bugün duyurduğu sosyal haber servisi Linkedin Today ile online yayıncılık alanında dikey bir adım attı. Linkedin Today ile üyeler kendi iş çevresinde ve ilgilendiği sektörlerde nelerin okunup paylaşıldığını takip edebilecek.

İş bağlantıları kurmak için oldukça önemli ağ olan Linkedin'in böyle bir adım atması sosyal medya dönüşümünden uzak kalmadığını gösteriyor. Summify gibi farklı servislerle benzer hizmetleri genel olarak almak mümkün, ancak iş çevrenizin nelerle ilgilendiğini Linkedin içinde takip etmek daha profesyonel bir yapı ortaya çıkarıyor. Summify'ın Twitter, Facebook ve Google'dan paylaşım bilgilerini çekerken neden Linkedin'i kullanmadığı da sanırım şimdi anlaşılıyor.

Paylaşım yoğunluğuna göre sıralanan içerikleri Linkedin bağlantılarınız üzerinden takip edebildiğiniz gibi sektörel anlamda da dünyayı takip edebiliyorsunuz. Linkedin Today'de Beğen ve Kaydet adlı iki özellik ile ilgilendiğiniz içeriklerle temas kurabiliyorsunuz.

Flipboard'un iş odaklı bir modeli olarak görebileceğiniz Linkedin Today'i aktif Linkedin kullanıcılarının severek takip edeceğini düşünüyorum. Kullanıcılarını yoğun bilgi bombardımanından kurtarmak için isabetli bir adım atan Linkedin, daha önce de şirketleri takip etme özelliğini getirmiş ve özel grupları dışarıya açmıştı. Günlük hayatın sosyal ağı Facebook'un pek etkileyemediği Linkedin'in benzer alanlarda sektöre ilham vermesini diliyorum.

Servisi linkedin.com/today adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.