EvimizinHerşeyi Yoluna Evmanya Olarak Devam Ediyor

Ev yaşamı ve dekorasyon konusuna odaklı özel alışveriş konsepti eklenen Evimizin Herşeyi'nin ismi de Evmanya olarak değiştirilmiş.

EvmanyaAldığı yatırımın ardından ev yaşamı ve dekorasyon konusuna odaklı özel alışveriş konsepti eklenen Evimizin Herşeyi'nin ismi de Evmanya olarak değiştirilmiş.

Genel müdürlük görevine devam eden Aslı Gökdere, sitenin yenilenmesi sebebiyle Webrazzi okuyucularına özel bir kampanya hazırlamış.

Yönetim Kurulu Başkanlığını YKM’nin de ortaklarından Müge Ağralı'nın yürüttüğü projede, hem online alışveriş imkanı hem de özel alışveriş konsepti bulunuyor. Niş bir alanda daha çok kadınlara hitap eden Evmanya, Magazin ve Rehber adında iki bölümde daha sunuyor.

Evmanya Site

Evmanya Magazin bölümü ev dekorasyonu, tasarım, pratik fikirler gibi başlıklarda faydalı içerikler paylaşılıyor. Rehber bölümünde ise ev dekorasyonu konusunda çalışan firma ve kişilere yer veriliyor. Bir çok firmanın bulunduğu bölümde mimar ve usta arayanların da yardımına yetişiliyor. Kısaca Evmanya sadece özel bir e-ticaret sitesi olmakla kalmıyor, eve dair her konuda kullanıcılarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Webrazzi okuyucularına sunulan kampanyaya gelecek olursak, Evmanya'ya üye olan herkes 15 TL hediye çeki kazanacak ve 50 TL üzeri alışverişlerde bu çek kullanılabilecek. Bu imkandan yararlanmak için evmanya.com/kampanya/davet adresinden siteye üye olmanız ve davetiye kodu olarak "webrazzi" yazmanız yeterli olacak.

Abone olduktan hemen sonra alacağınız e-postada 15 TL'lik hediye çeki kodunuzu bulacaksınız. İlk defa Webrazzi'ye sunulan bu özel üyelik için kişi sınırlaması yok ama kampanya 1 hafta süreyle geçerli olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.