Garanti Mayormatik Foursquare Kampanyası

Garanti MayormatikKonum tabanlı güncellemeler yapmayı sağlayan Foursquare, markalardan ilgi görmeye devam ediyor. Bun Design'ın ardından Garanti Bankası da Foursquare kampanyası ile sosyal medya müdavimlerine ulaşacak.

Bir kaç aşamalı kampanyada ilk önce kullanıcıların Garanti Bankası'nın Foursquare hesabı ile arkadaş olması istenmiş. Fourasquare'de Twitter ve Facebook hesabı aktif kullanıcıların katılımını kabul edilen kampanyada, ikinci olarak belirlenen 12 bankamatikten birinde check-in yapılması isteniyor.

Garanti Paramatik Foursquare

Paramatiklerde check-in yapan katılımcılardan son beklenen ise kampanya hashtag'inin kullanılması. Kampanyanın sosyal medyada iz bırakmasının yanında bu etkiyi ölçümlemeye yarayacak hashtag kampanyanın adından gelen Mayormatik.

Garanti Mayormatik Foursquare

Kampanyada herhangi bankamatikten birinin mayor'luğunu Garanti Bankası'ndan alan katılımcılara iPod Shuffle hediye edilecek. 12 Paramatik noktasının mayor’luğu el değiştirdikten sonra da iPod Nano ödülü için yapılması gerekenler yine sosyal medya kanalları (Twitter, Facebook) üzerinden paylaşılacak.

Bankamatiklerde check-in yapılması sonrasında güvenlik sorunlarına neden olabilir mi bilmiyoruz. Ancak Garanti'nin bu kampanya ile diğer markalara cesaret vereceğini söyleyebiliriz. :)

Kampanya bu sabah 09:00'da başlıyor, detaylı bilgilere Garanti.com.tr veFacebook.com/garanti'den ulaşılabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.