Angry Birds Oyun Konsollarını Ele Geçirmek için Geliyor

Angry Birds Oyun Konsollarını Ele Geçirmek için Geliyor

İlk önce iPhone'lar için üretilen ve büyük ilgi gören Angry Birds, Android ve Ovi platformlarının ardından oyun konsolları için ele geçirmeye hazırlanıyor. Oyunun yapımcısı Rovio'nun CEO'su Peter Vesterbacka, BBC'ye oyunun PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 versiyonları üzerinde çalıştıklarını açıklamış.

Mobil cihazlarda 36 milyon indirilme sayısına ulaşan oyunun, sadece ücretli versiyonu iPhone'larda 10 milyon defa indirilmişti. Android markette ücretsiz olarak reklamlı olarak sunulan oyun, 24 saat içinde 1 milyon kere indirilmiş ve oyunun yapımcıları Android platformunda 100 milyon indirilmeyi hedeflediklerini dile getirmişlerdi.

Vesterbacka açıklamada Angry Birds 2 üzerine çalıştıklarını açıklamış. İlk oyunun bire bir devamı olmayacağını dile getirilen Angry Birds 2'nin çok daha hareketli olacağını dile gerilimiş.

Şu anda halen Türkiye dahil neredeyse tüm ülkelerin App Store'larında ücretli oyunlar sıralamasında ilk sırada olan oyunun, konsollarda nasıl bir başarı yakalayacağını merak ediyoruz. App Store'da 1 dolardan satılan oyunun konsollarda nasıl bir ücretle satılacağı da ayrı bir merak konusu.

Angry Birds'ü online olarak oynamak isteyenlerin sayısının da az olmadığını söylemekte fayda var :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.