Erdil Yaşaroğlu'ndan Webrazzi'ye Özel Karikatür

Erdil Yaşaroğlu'ndan Webrazzi'ye Özel Karikatür

3 Kasım Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Webrazzi Summit'in konuşmacılarından birinin de karikatürist Erdil Yaşaroğlu olduğunu paylaşmıştık.

Fikir Atölyesi'nin kurucusu Tunç Kılınç ve benim olacağım bir söyleşide biraraya geleceğimiz Erdil Yaşaroğlu'yla çok keyifli bir sohbet gerçekleştirip "Nasıl oluyor da oluyor?..." sorusuna cevap arayacağız. Söyleşinin yönetimi Tunç Kılınç tarafından yapılacak ve başlık da Tunç'un harika çalışmalarının bir yansıması niteliğinde. O yüzden bana birşey sormayın lütfen, Tunç'un sürprizi olsun. ;)

Sözün özü şudur ki, işte bu keyifli söyleşi öncesinde Erdil Yaşaroğlu Webrazzi'ye özel birkaç karikatür yaptı. Bu çalışmalardan bir tanesini sizinle şimdi paylaşıyoruz. Devamı da bu sefer benim sürprizim olsun ve lütfen 3 Kasım'ı bekleyin. Katılımcılarımız için unutamayacakları bir güzellik yaptık diyebilirim.

Webrazzi Summit'e olan ilgi sektörün potansiyelini gösteriyor!

Webrazzi Summit'e inanılmaz yoğun talep aldık ve bildiğiniz üzere haftalar önce kontenjanımız tükendi. Ancak buna rağmen hergün onlarca talep alıyoruz ve sponsorlarımızın davetli haklarını tabir-i caizse kendilerinden dileniyoruz. Sadece sponsorlarımızın haklarından açıklar oluşursa taleplere karşılık verebiliyoruz. Ama şu anda da bekleyenler listemizde yüze yakın kişi var. Bu kadar büyük bir ilgi sektörün geldiği noktayı son derece güzel özetliyor ve bundan sonrası için de bizlere büyük bir güç veriyor.

En başta siz değerli Webrazzi okuyucularına, tüm katılımcılarımıza, sponsorlarımıza ve bizi kırmayıp bizimle olan konuşmacılarımıza bu fırsatla bir kez daha teşekkürler. Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

İnternet Basın Sponsoru

Kurumsal İletişim Sponsoru

Sosyal İletişim Sponsoru

Global Medya Sponsoru

İnternet Yayın Sponsoru

İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.