Erdil Yaşaroğlu Webrazzi Summit'te Sosyal Medya Konuşacak!

Webrazzi Summit'in birbirinden değerli konuşmacıları arasına herkesin yakından tanıdığı karikatürist ve Twitter'ın 88 binden fazla takipçiye sahip kullanıcısı Erdil Yaşaroğlu da katıldı.
Erdil Yaşaroğlu Webrazzi Summit'te Sosyal Medya Konuşacak!

3 Kasım'da gerçekleşecek "Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya" temalı Webrazzi Summit'in birbirinden değerli konuşmacıları arasına herkesin yakından tanıdığı karikatürist ve Twitter'ın 88 binden fazla takipçiye sahip kullanıcısı Erdil Yaşaroğlu da katıldı.

Fikir Atölyesi'nin kurucusu Tunç Kılınç'ın yöneteceği bir söyleşide biraraya geleceğimiz Erdil Yaşaroğlu ile "Nasıl oluyor da oluyor...?" başlığı altında keyifli bir oturum organize ettik. Benim de yer alacağım bu ana oturumun hem içerik hem de genel itibariyle hepimiz için çok keyifli olacağına inanıyorum.

Malesef kontenjanın tükendiği Webrazzi Summit'e şu ana kadar kayıt yaptırmış olan 500'den biraz fazla katılımcımız gelebiliyor olacaklar. Talep çok yüksek olduğu için sizlere biraz daha kontenjan yaratmak istiyoruz ancak şu an için bu biraz zor gözüküyor. Her ihtimale karşı olası bir kontenjan açılmasında bunu @webrazzisummit Twitter hesabından anında duyuracağımız için bizi takibe almanızı öneririm. Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

İnternet Basın Sponsoru

Kurumsal İletişim Sponsoru

Sosyal İletişim Sponsoru

Global Medya Sponsoru

İnternet Yayın Sponsoru

İletişim Sponsoru 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.