Dünyanın Önde Gelen İletişim Ağlarından Havas, Project House'a Ortak Oldu

Dünyanın Önde Gelen İletişim Ağlarından Havas, Project House'a Ortak Oldu

Paris ve New York borsalarına kote olan ve yıllık 1.44 Milyar Euro ciroya sahip Havas, Türkiye'nin önde gelen interaktif ajanslarından Project House'a yatırım yaptı. 100'den fazla ülkede 14.000 çalışanıyla hizmet veren Havas'ın Project House'a gerçekleştirdiği yatırımla, Türkiye ve EMEA bölgesinde dijital ve sosyal medya alanlarında da lider olmayı hedeflediği bildirildi.

Project House'un yönetim ekibinin mevcut yetkileriyle kalacakları yeni yapıda, sadece Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Havas tarafından bir atama yapıldı. Yapılan atama ile Havas ajanslarından Euro RSCG Worldwide’ın Güney Avrupa CEO’su & Asya-Pasifik Başkanı Juan Rocamora Project House Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Project House tarafından gerçekleşen yatırımın miktarı ile ilgili bir açıklama yapılmadı ancak Havas'ın şirketin Yönetim Kurulu Başkanı'nı atamasından tahmin edebileceğimiz gibi, çoğunluk hisse sahibi olmuş olması muhtemeldir.

1999 yılında kurulan Project House'un dünya çapında bir gruptan bu yönde bir yatırım almış olması Türkiye pazarı için önemli bir gelişme. Hem pazarımızın gördüğü ilgiyi ortaya koyan hem de şirketlerimizin dünya standartında hizmetler sunabildiğini gösteren bu tür yatırımlar sektör için büyük değer yaratacaktır.

Project House yönetimi ve ekibini başarılarından dolayı kutluyor ve yeni yapı ile global hedeflerine ulaşmalarını diliyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.