Facebook Sayfanızda İş İlanlarınıza Yer Verebilirsiniz: Work For Us

Facebook Sayfanızda İş İlanlarınıza Yer Verebilirsiniz: Work For Us

Work For Us, Facebook'ta şirket sayfaları için geliştirilmiş bir uygulama. Work For Us, şirketinizin Facebook'taki sayfasında yeni bir sekme oluşturarak şirketiniz için bir iş ilan panosu oluşturmanızı sağlıyor. İlk 30 gün bedava olan uygulama daha sonrasında ise 5 ilana kadar ayda $9'dan yükselen fiyatlarla  ücretlendirilmiş.

Şirketlerin sosyal ağlarda temsil edilmesinin en güzel uygulama alanlarında biri olan Facebook'ta, şirket içinde açılan yeni iş pozisyonlarını bu şekilde paylaşmaktan daha doğru bir model olmayacaktır. Bu anlamda Work For Us doldurulması gereken önemli bir alanda başarılı bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

App Data'nın rakamlarına göre Work For Us'ın 10.790 aktif aylık kullanıcı bulunuyor ve bu sayı hızla artıyor. Başarılı bulduğumuz servis Work4Labs tarafından hayata geçirilmiş. Şirket sayfasından anlaşıldığı kadarıyla Facebook'u İnsan Kaynakları alanında kullanmak için çözümler üretmeye devam edecekler.

İş alım konusunda şirketler için doğru bir mecra olarak gözüken Facebook'un, sayfalarının özelleştirilmesi başlı başına bir iş modeli olarak son zamanlarda dikkatimizi çekiyor

Eğer Facebook'a yakından ilgili girişimcilerdenseniz, özellikle Facebook sayfalarında sekmeleri hedef alan benzer iş modellerini denemenizi öneririz. Önümüzdeki dönemlerde bu alana odaklı oldukça fazla şirket olacağına şüpheniz olmasın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.