Yoğurtistan Açıldı!

Yoğurt Teknolojileri‘nin uzun zamandır merakla beklenen projesi Yoğurtistan, bugün itibariyle kapılarını açtı. Facebook üzerinden oynanabilen üç boyutlu bir dünya olan Yoğurtistan, kullanıcıların bilgisayarlarına hiçbir şey yüklemelerine gerek kalmadan oyun oynarken sosyalleşebilecekleri sanal bir platform.

Beta süreci tamamlandıktan sonra bugün yayına başlayan Yoğurtistan, bu alanda büyük başarılar yakalayan Second Life benzeri fakat tamamen Türkçe bir sanal dünya oyunu.

Sizlere ilk olarak bundan 2 yıl önce Arda Kutsal’ın yazısı ile duyurduğumuz Yoğurtistan’ı, daha sonra ilk vatandaşlarından Erhan Erdoğan’ın incelemesi ile tanıtmıştık. Bugün bizim de test etme imkanı bulduğumuzYoğurtistan, şimdilik biraz kısıtlı imkanlar sunuyor. Verilen görevleri yerine getirdikten sonra, oyundaki Atari salonunda vakit geçirebilir ve bilardo ya da Avogadro adındaki keyifli oyuna göz atabilirsiniz.

Grafikleri oldukça güzel görünen oyunda şu an için ufak tefek bazı sorunlar göze çarpsa da, kısa sürede tümünün giderileceği ve bu sanal dünyanın daha da genişleyeceğini tahmin ediyoruz.

Yoğurtistan’ın web sitesinden veya Facebook sayfasından daha fazla bilgi edinebilir veya Facebook’ta hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.