İstediğiniz .Co Alan Adını Herkesten Önce Alın!

İstediğiniz .Co Alan Adını Herkesten Önce Alın!

Bugün artık kısa, anlamlı ve akılda kalıcı bir alan adı sahibi olmak için neredeyse tek seçenek ciddi rakamlar ödeyerek bu alan adını bir başkasından satın almak. Çünkü bu tarz yüksek kaliteli alan adlarını boşta bulmak neredeyse imkansız.

Webhosting.info'nun rakamlarına göre Türkiye'de her hafta 12 bin civarı yeni alan adı kaydı yapılıyor. Dünya çapında ise bir haftada kaydedilen alan adları 800 binin üzerinde. Yani yüksek kalitedeki alan adlarını bulamayanlar, alternatifleri bir an önce ele geçirmek için birbirleri ile yarışıyorlar.

Ama şimdi bir şansınız daha var. Daha önce de detaylarını Webrazzi'de okuduğunuz .Co uzantılı alan adlarını Temmuz ayında genel satışa çıkmadan önce dilediğinizi seçip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken .Co Founders Program'a katılmak. Bu program .Co alan adlarının vitrini olma özelliği taşıyor. .Co alan adlarının kullanımı için çok iyi fikirleri olanları ödüllendirip, alan adlarını sürekli gündemde tutarak, popüler hale getirmeyi hedefleyen bu programın sağladığı en büyük fırsat dilediğiniz bir .Co alan adını, genel satışa çıkmadan önce kapma imkanı.

Founders Program sadece alan adını alıp işletecek kişilere değil, .Co alan adları için de faydalı olacak. Program, yüksek kalitedeki alan adlarının yanlış ellere geçerek kötü yönetilmesini önlemeyi hedefliyor. İstedikleri kaliteli .Co alan adlarını nasıl kullanacaklarını anlatıp, ikna edebilenler istedikleri tüm jenerik alan adları arasında herkesten önce seçim yapabilecekler. Tabi ki tek koşulu, seçilen alan adının marka ve patent haklarını çiğnemiyor olması…

Başvuruları 15 Haziran'a kadar devam edecek olan program hakkındaki tüm genel bilgilere şu adresten, PDF formatındaki tanıtım dosyasına da buradan erişebilirsiniz. 5 sayfalık PDF başvuru formunu doldurmadan önce, program kurallarını da okumanızda fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.