iPad 3G Satışa Sunuldu, JooJoo Türkiye'ye Geliyor (?)

iPad 3G Satışa Sunuldu, JooJoo Türkiye'ye Geliyor (?)

Apple, iPad'in 3G'li versiyonu satışa sunduğunu biraz önce gelen bülten ile duyurdu. iPad 3G, Apple mağazalarından veya online olarak alınabilecek. Fusion Garage üretimi olan JooJoo ise Avrupa ve Kanada'ya açılıyor.

WiFi+3G bağlantısına sahip iPad'lerin hafızasına göre fiyatları ise şöyle; 16GB 629$,  32GB 729$, 64GB 829$’dan satılacak. Yani en ucuz 3G'li iPad 950 TL civarında olacak. Ülkemize geldiğinde ise bu fiyatın katlanacağını söylemeye sanırım gerek yok.

iPad'den önce satışa çıkan ve bir TechCrunch rüyası olan Joojoo ise Amerika'nın dışına açıldı. Avrupa'da gönderim yapacağı bir çok ülke arasına Türkiye'yi de ekleyen JooJoo, 359 € fiyat etiketine sahip. 15 € gönderim ücreti isteyen tablet bilgisayar yaklaşık 750 TL'ye mal oluyor. Direkt gönderimde bu fiyattaki bir ürünün gümrüğü nasıl geçeceği konusunda Fusion Garage ekibi bir çalışma yapmış mıdır merak ediyoruz.

12 inçlik tablet bilgisayarın, iPad'in çıkışından önce dünyaya açılması daha mantıklı olurdu. Ancak fiyat avantajı sebebiyle yine de tercih edenler olabilir. JooJoo aynı zamanda Flash desteği ve kameraya da sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.