Webrazzi Gündem: Online Reklam ve Pazarlama Toplantısı Gerçekleşti

Webrazzi Gündem serisinin dördüncüsü olan "Online Reklam ve Pazarlama" toplantısını dün İstanbul Elite World Hotel’de gerçekleştirdik
Webrazzi Gündem: Online Reklam ve Pazarlama Toplantısı Gerçekleşti

Webrazzi Gündem serisinin dördüncüsü olan "Online Reklam ve Pazarlama" toplantısını dün İstanbul Elite World Hotel’de gerçekleştirdik. Medyanet'in Toplantı Ana Sponsoru, ReklamStore'un Gündem Sponsoru olduğu toplantımıza yaklaşık 200 kişi katıldı. Yoğun bir programa sahip toplantımız çok değerli isimleri katılımcılarımızla buluşturdu.

Doğan Online CEO'su Babür Çelebi'nin açılış konuşması ve sunumuyla başlayan toplantı sırasıyla IAB Türkiye Başkanı Levent Erden, Google Türkiye Ülke Müdürü Bülent Hiçsönmez ve Ping Medya ve Search Sorumlusu Sarper Danış'ın sunumlarıyla devam etti. Konuşmacılarımızın sunumlarının ardından moderatörlüğünü Arda Kutsal'ın yaptığı Medyanet Genel Müdürü Rima Erdemir, Ping Medya ve Search Sorumlusu Sarper Danış ve Digital Büro İstanbul Genel Müdürü Uğur Şeker'in katıldığı "Türkiye'de Online Reklam Pazarı ve Geleceği" konulu panelimiz başladı.

Toplantının ikinci yarısı ReklamStore Genel Müdürü Şencan Özen'in "Reklam Ağlarında Optimizasyon ve Fiyatlandırma Modelleri" sunumuyla başladı. Reklam optimizasyonu doğru reklam tipi seçimi ve fiyatlandırma modelleri konusunda bilgilerin paylaşıldığı sunumun arkasından 41 29! Ajans Başkanı Alemşah Öztürk'ün "Reklamcılık Nasıl Değişiyor" konulu sunumu yapıldı. Yapılan sunumda çok sayıda yeni nesil reklam ve pazarlama kampanyasına ait filmler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Toplantının "Online Pazarlamada Yeni Trendler ve Gelecek" isimli ikinci paneli Wanda Digital Yönetici Ortağı Burak Günsev, Ping Yönetici Ortağı Burçin Ergünt ve adinteractive Ajans Başkanı Köksal Abdurrahmanoğlu'nun katılımlarıyla ve Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Online pazarlamada yeni trendlerden bahsedilen panelde, içerik üzerinden pazarlamanın öne çıkacağı ve ürünün tasarlanma aşamasındayken pazarlamasının düşünülmesi gerektiği gibi önemli konulara değinildi.

Paylaşılan veriler, anlatılan içerik ve tartışılan konular açısından büyük değer yarattığına inandığımız Webrazzi Gündem: Online Reklam ve Pazarlama toplantısında bizlerle olan katılımcı, konuşmacı ve destekleriyle yanımızda olan sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler.

Organizasyonlara ait fotoğraflara Flickr üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıda da bu fotoğrafları sizler için ekliyoruz. Konuşmacılarımızın sunumlarını da kendilerinden onaylar alındıktan sonra paylaşıyor olacağız.

Güncelleme: Konferans oturumlarını YouTube'daki playlistten izleyebilirsiniz. 

Toplantı Ana Sponsoru

Gündem Sponsoru

Webrazzi Gündem Medya Sponsoru

ntv-logo

Webrazzi Gündem İnternet Sponsoru

yenibiris

Webrazzi Gündem Yayın Sponsoru

Webrazzi Gündem İletişim Sponsoru

mpn-logo

Webrazzi Gündem Resmi İş Ağı

bizebiz-logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.