Mobil İnternetin Geleceği ve Mobil Uygulama Fırsatlarını Yakalamak İçin Son Saatler!

Mobil İnternetin Geleceği ve Mobil Uygulama Fırsatlarını Yakalamak İçin Son Saatler!

Webrazzi Gündem: Mobil İnternet toplantısı 10 Şubat 2010 Çarşamba günü İstanbul Elite World Hotel'de gerçekleşecek. Mobile Future kitabının yazarı ve MOCOM 2020'nin kurucusu olan Monty Metzger, 2020 yılında mobil dünyayı konu alan sunumu ile konuşmacılarımız arasında olacak.

Popüler iPhone uygulamaları ile pazar hakkında ciddi veriye sahip olan iMobileCode'un kurucusu Emre Erol'un Mobil Uygulama Pazarı hakkında yapacağı sunum da sektörün mevcut durumuna ışık tutacak.

"Mobil İnternet Pazarı ve Geleceği" konulu panelimizde de, mobil dünyanın yakın takipçilerinden Burak Bayburtlu, popüler girişimleri ile son dönemlerde mobil internetin fırsatlarını da değerlendirmeye hazırlanan Magnet Kurucu Ortağı Ersan Özer, sektörün önde gelen şirketlerinin mobil uygulamalarına imza atmış Pozitron'un Genel Müdürü Fatih İşbecer ve kurucu ortağı olduğu iPhoneTurkey.Biz ile Türkiye'deki iPhone kullanıcılarının nabzını tutan Mustafa Tan yer alıyor olacak.

Hem mobil internet pazarı hem de mobil uygulama pazarının geleceği ve fırsatlarına odaklanacağımız Webrazzi Gündem: Mobil İnternet toplantısı için henüz kaydınızı gerçekleştirmediyseniz son saatlere girdiğinizi hatırlatmak isterim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.