Digg'in Televizyonu DiggTV Yayına Alındı

Digg'in Televizyonu DiggTV Yayına Alındı

diggtv_v4

Sosyal medyanın önemli mecralarından ve Web 2.0'ın başlangıç dönemlerinde başı çeken örnek girişimlerinden olan Digg yaptığı açıklama ile DiggTV'yi yayına aldığını duyurdu. Şirketin resmi blogundan yapılan açıklama ile haberdar olduğumuz DiggTV, Revision3 üzerinden yayınlanan Digg ile ilgili programları tek bir çatı altına toplamak için kurulmuş bir mikro site.

tv.digg.com üzerinden ulaşabileceğiniz DiggTV'de servisin kurucusu Kevin Rose'un yaptığı programlarla birlikte toplam 5 farklı programa ulaşabilirsiniz. Bu programlar Diggnation, The Digg Reel, Digg Dialogg, Digg Townhalls, Diggcetera.

Bu arada hızlıca geçmiş oldum ama Digg'in kurucusu Kevin Rose'un kurucu ortağı olduğu Revision3'ü Webrazzi okuyucularının zaten bildiğini varsayıyorum. Bilmeyenler için Revision3'ü kendine özgü programları olan online bir televizyon kanalı olarak tanımlayabilirim. Hatta bu tanımlamayla da anlaşılmadıysa Revision3 = Televidyon diyerek açıklamayı netleştirebilirim.

Revision3'ü şu ana kadar bilmiyorsanız bu haber sizler için çok keyifli olacaktır, eğer zaten biliyor ve Diggnation gibi programları izliyorsanız o zaman artık DiggTV'nin varlığından haberdar olarak biraz daha sevinebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.