Twitter Uygulamaları Birarada oneforty'de

Twitter Uygulamaları Birarada oneforty'de

Oneforty_logoTwitter API'si ile geliştirilen ücretli ve ücretsiz 1747 farklı uygulamayı listeleyen oneforty kullanıcılar için yararlı araçların kolaylıkla bulunmasını sağlarken, geliştiriciler için de değerli bir hizmet sunuyor.

Şu günlerde Twitter'ın satın almak üzere görüşmeler yaptığı yönünde dedikoduları çıkan oneforty, popülaritelerine göre Twitter uygulamalarını listelerken, yaptığı kategorizasyon ile de işi oldukça kolaylaştırıyor.

Kullanıcıların uygulama sayfalarında "kullanıyorum" seçeneği ile popülarite değerlendirmesine katkıda bulundukları oneforty'de, uygulamalar hakkında yorum yazarak reyting vermek de mümkün.

Birçok girişimci ruhlu Webrazzi okuyucusunun oneforty için "ben bunu düşünmüştüm" ya da "nasıl düşünemedim" diyerek sızlanacağını tahmin ediyorum. Dedikoduların doğru çıkması ve Twitter tarafından yakın zamanda satın alınması ile de bu sızlanmaların artacağını düşünüyorum.

Ancak burada biraz durup sızlanmayı yarıda bırakmakta fayda. Çünkü Twitter'ın olası bir satın alma operasyonu sonrasında stratejik olarak izleyeceği yolu düşünmenin şu aşamada çok daha değerli olacağına inanıyorum. Özellikle pazarın mikro bloglar, sosyal medya hatta tüm yeni nesil internet girişimleri tarafında nasıl bir vizyona yöneldiğini görmek mümkün olabilir.

Konuyu fazla dağıtmadan, hazır oneforty'yi incelerken bir de servise göre en popüler Twitter uygulamalarını paylaşmış olalım. İçlerinde gözünüzden kaçanlar olabileceğini düşünüyorum.

Eğer Twitter'sız yapamıyor, uygulama geliştiriyor ve oneforty'yi şu anda duyuyorsanız fazla beklemeden servise göz atmanızı öneririm.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.