11 Ekim'de Facebook Developer Garage İstanbul'a Davetlisiniz!

11 Ekim'de Facebook Developer Garage İstanbul'a Davetlisiniz!

Facebook Developer Garage etkinliği, 24 Mayıs 2007'de Facebook Platformunun duyurulmasının ardından önce gayri resmi olarak daha sonrasında Facebook'un da desteğiyle bugün dünya çapında 45 ayrı noktada düzenlenen ve 16 binden fazla uygulama geliştiriciye ulaşan bir organizasyon. İstanbul'da düzenlenmesi için çalışmalarına 1 sene önceden başlanan etkinlik, 11 Ekim 2009 Pazar günü İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin de katkılarıyla Dolapdere Kampüsü'nde düzenlenecek.

Uygulama geliştiricilere olduğu kadar Facebook platformuna ilgi duyan yazılım firmalarının ve ajansların da katılabileceği etkinlik sabah 10'da başlayıp akşam 5'e kadar devam edecek.

Teknik konuların yanısıra "Uygulamalardan nasıl gelir elde edilir?", "Nasıl farklı bir uygulama konusu seçilir?", "Viral etki nasıl sağlanır?" gibi konuların da tartışılacağı etkinlikte; Justin Osofsky (Facebook Connect Pazarlama, Facebook), Özgür Demir (Yazılım Geliştirme, Facebook), Özgür Alaz (Partner, Promoqube), Tolga Arıcan (Partner, Utopic Farm), Emre Sokullu (Grou.ps), Gökhan Pişkin (Partner, Biz Bilişim) ve Özkan Altuner (Orangeplus) birer konuşma yapacak.

Facebook'ta en kalabalık üçüncü nüfus olan ülkemizden daha başarılı uygulamaların çıkabilmesi için faydalı olabileceğini düşündüğüm etkinliğe, Facebook uygulamalarına ilgi duyan herkesin katılmasını tavsiye ederim. Pazar günü görüşmek üzere. ;)

Facebook Developer Garage İstanbul grubuna buradan, etkinliğe ise buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.