Microsoft'tan Tablet Pc Bombası: Courier

Microsoft TabletApple, Eylül sunumunda bir sürpriz yapmayarak ve Apple Tablet hakkında bir bilgi vermedi. Uzakdoğu’dan gelen son duyumlar ile yeni cihaza yönelik tahminler yürütülmeye devam etse de henüz elde elle tutulur bilgi yok. Diğer yandan Apple’ın sessiz kalmasını fırsat bilen rakipleri birer birer tablet pclerini tanıtmaya başladı. Toshiba’nın minik JouchE’si ve Hp’nin tablet denemesi bu piyasada Apple’ın yalnız olmayacağını gösterdi.

Zune HD ile multimedya cihazlarda ileri adım atan Microsoft, şimdi de Apple’ın karşısına bir tablet bilgisayar ile çıkmaya hazırlanıyor. Gizmodo’nun aldığı bilgiye göre tablet bilgisayar piyasasına Microsoft da ciddi şekilde giriyor. Microsoft’un gizliden gizliye sürdürdüğü bir çalışması olarak belirtilen Courier'in 7 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olması bekleniyor. OneApp ile mobil uygulama dünyasına da el atan Microsoft'un Courier'i, çift çoklu dokunmatik ekranının kalem ile de kullanıma sunulmasıyla kolay bir kullanım amaçlanıyor.

Çift ekranı ile söylentilere gebe Apple'ın tabletinden ayrılan Courier, aynı zamanda bir kamera da barındırıyor. Çizim içinde oldukça kabiliyetli görünen, 3Mp kamerası ve tasarımı ile dikkat çeken ürün hakkında gelecek yeni haberleri bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.