Blogculara Özel Reklam Ağı: BloggerV.com

bloggerv-logo-bBlog sahiplerinin özellikle de bu işi profesyonel olarak yapan kişilerin en önemli problemi kuşkusuz bloglarına gelir yaratmak. Ülkemizde Google başta olmak üzere, ReklamStore, Goinger gibi çeşitli reklam ağları olsa da, tamamen bloglara özel bir servis bulunmuyordu.

Avrupa'nın 4 büyük affiliate marketing firmasından olan ve Türkiye'de de ofisi bulunan Teleint.net bu konuda bir adım atarak Türkiye'nin şu anda bizim bildiğimiz pazardaki tek blog reklam ağını devreye aldı. (Bir zamanlar Eray Endeş'in Bloglama.com ile başlattığı bir blog reklam ağı vardı ancak bildiğim kadarıyla şu anda aktif olarak çalışmalarını sürdürmüyor.)

BloggerV adı verilen servis reklamverenlerle, yayıncıları yani blogcuları biraraya getiriyor. Bloglar ilgilendikleri ve kendilerine reklam vermelerinin değerli olacağını düşündükleri markaları profillerine ekleyebiliyorlar ve reklamverenler de kendilerine ve markalarına uygun konularda içerik üreten bloglara ulaşabiliyorlar.

Servisin sağladığı bir özellik de blogcuların konuları ile ilgili diğer blogları takip edebiliyor olması. Bu sayede bloglardaki yazılar ilgili olan kişilere BloggerV üzerinden ulaştırılabiliyor.

bloggerv-ana1

BloggerV bir Teleint projesi olmasına rağmen reklam satışlarını sektörün öncü dijital reklam ajanslarından Netbook Media yapıyor olacakmış. Yani, sistem üzerindeki bloglar için reklamveren ilişkileri Netbook Media tarafından sağlanacakmış. Bir ek bilgi olarak şunu da ekleyelim, servisin reklam sunucu altyapısı ise AdvertPro üzerine kurulmuş.

Şu anda sadece davetiye ile üye olunabilen servisin yetkilileri Webrazzi'ye, dolayısıyla yeni çocuğumuz Blograzzi'ye, özel 100 kişilik kontenjan açtılar.

GÜNCELLEME: Davetiyeler çok hızlı tükendiği için firma Webrazzi için 100 davetiye hakkı daha açtı.

İlk gelen alır mantığında çalışacak olan davetiye sistemi ile Blograzzi'nin açılışı şerefine ilk okuyucularımızdan 100 blog sahibi BloggerV'de hesabını açabilecek.

BloggerV'ye kayıt yaptırmak için bu linki kullanabilirsiniz: http://www.BloggerV.com/Webrazzi

Servis ile ilgili görüşlerinizi yorumlarda paylaşırsanız herkes için faydası olacaktır. Bu sebeple lütfen BloggerV'yi deneyen okuyucularımız düşüncelerini bizlere göndersinler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.