Blog Dünyasına Odaklı Webrazzi: Blograzzi Yayında!

Blog Dünyasına Odaklı Webrazzi: Blograzzi Yayında!

Webrazzi'yi uzun süredir takip edenler Blograzzi'yi hatırlarlar. Türkiye'nin en popüler blog dizini olan Blograzzi'yi Ocak 2009'da girişimdeki ortağım Inveon'a devretmiş ve çıkmıştım. Bu çıkışımdan sonra Blograzzi.com alan adını kendimde tutmuştum ve Inveon projeye Bloxoo ismiyle devam etmeye başlamıştı. (Aramızda kalsın son derece de başarılı şekilde devam ediyorlar.)

Bugün itibariyle Blograzzi tamamen farklı bir yapıda, bir tür "Blog Dünyasına Odaklı Webrazzi" olarak yayına başladı. Yani, Webrazzi'nin internet sektörüne yönelik yaptığı yayının tamamen blog dünyasına, blogculara ve tabi ki bu alandaki gelişmelere yönelik halini düşünebilirsiniz.

Neden böyle bir yayını devreye almaya karar verdik derseniz, sosyal medyanın en önemli oyuncularından olan blogların böylesine bir ilgiye ve dikkate ihtiyaç duyduklarını düşündük. Umuyorum ki amacımızda da başarılı olacağız ve hem blogculara değerli bir kaynak sunarken, hem de bu alandaki gelişmelere ışık tutuyor olacağız.

Webrazzi'nin ilk alt sitesi Teknorazzi'ydi, bunu Webrazzi.TV takip etmişti. Bugün ise Blograzzi ile ağımızı genişletiyoruz. Bundan sonra sırada ne var derseniz, nelerin olacağını biliyoruz ama sırasını gidişatımız gösteriyor diyebilirim.

Sözü çok fazla uzatmayayım. Blograzzi şu andan itibaren yayında ve önümüzdeki günlerde birkaç ek özellik ile güçleniyor olacak. Bu özellikleri şu anda anlatmayayım ama çok geç kalmadan yayına alacağımızı söylemiş olayım.

Blograzzi'nin ilk yazılarını okumak ve Blograzzi'yi de takibe almak isterseniz sizi şuradan alalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.