sept9_ipod_event

9 Eylül'de yapılacak olan Apple'ın beklenen Eylül buluşmasının merkezinde iPod'un olacağı öğrenildi. Yerel saatle saat 10:00'da  San Francisco'da yapılacak etkinlik için  davetiyeler gönderilmiş.

Programın iPod çerçevesinde merak edilen sorulara yanıt vermesi bekleniyor. iPod nano ve iPod Touch için beklenilen yeniliklerin başında, bilindiği üzere kamera güncellemesi geliyor. Alınan bilgilere göre iPod sunumunun yanında yeni iTunes 9 için de bir tanıtım gelebilir. iTunes 9 için beklenen yenilik ise sosyal ağ etkileşimlerinin entegre edilmiş olması. Yine daha önce paylaştığımız gibi multimedya özellikleri zengin bir müzik albüm formatı olarak bilinen Cocktail'in de toplantıda tanıtılması muhtemel.

Eylül buluşmasından, Apple medya oynatıcılarda Blue-Ray güncellemesinin sürpriz olarak çıkabileceği konuşuluyorken, Apple Tablet için bir umut yok. Tüm söyletileri değerlendirecek olursak Apple Tablet'in 2010'dan önce kendini göstermesi pek mümkün değil. Steve Jobs'un programı yöneteceği kesin olmasa da Apple'ın sahneye çıkması yine herkesin dikkatini üzerine çekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.