nokia-booklet-3g

Nokia yaptığı basın açıklamasıyla yeni ürünü Nokia Booklet'i tanıttı. Intel ile yapılan stratejik ortaklığın ardından sık sık söylentileri gelen Nokia'nın netbooku sonunda gün yüzüne çıktı. Nokia Booklet, 3G bağlantı desteği ve 12 saatlik pil ömrüyle maksimum taşınabilirlik sağlamak üzere tasarlanmış. 10 inç ekrana sahip ürün HD-Ready görüntüleme özelliğiyle gelecek. Wi-Fi ve GPS'inde bulunduğu cihaz, HDMI bağlantıya ve SD kart okuyucusuna sahip. Sadece 1.25 kg olan ürün kapağı kapatıldığında 19 mm kalınlığında oluyor.

2 Eylül'deki Nokia World'de tanıtılması beklenen ürün Microsoft Windows işletim sistemiyle birlikte gelecek. Büyük ihtimalle yine Eylül ayında çıkması beklenen Windows 7 seçilecektir. Ovi ve Nokia uygulamalarının standart kurulu olarak geleceği Booklet 3G, Nokia kullanıcılarının senkronizasyon konusunda ki sıkıntılarına da çözüm olacak diyebiliriz.

Yapılan basın açıklamasında konuşan Nokia Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kai Oistamo, "Biz insanların iletişimini sağlama işindeyiz. Nokia Booklet 3G ise bizim doğal evrimimiz içinde yer alıyor." şeklinde konuştu. Mobil internetin gelişmesi iletişim şekillerinin değişmesine yol açıyor. Bu süreçte Nokia'nın da kendini yenilememesi ve yeni pazarlara açılmaması beklenemezdi.

Nokia Booklet 3G'nin ilk görüntülerinin çok etkileyici olduğunu söylemek gerekir. Ürünün detayları açıklandıkça paylaşmaya devam edeceğiz. Ürünün tanıtım videosu yine ve tabi ki Youtube'de yüklü olduğu için ulaşabilenler buradan izleyebilirler. Kısa süre sonra alternatif video sitelerinden birine yüklemiş olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.