Skype'tan Özel Kulaklık: Freetalk Everyman

headsets_talk-5115_everyman_287İnternet üzerinden ücretsiz  sesli haberleşme imkanını sunduğundan beri kendini ilerletmekten geri kalmayan Skype, şimdi de kullanıcılarının daha temiz bir görüşme sağlayabilmeleri için kendi adına özel bir mikrofonlu kulaklık çıkardı.

Freetalk Everyman adı verilen kulaklık kendini standartlardan ayıran özelliklere sahip. Yeni cihaz, standart 3.5 mm.'lik kulaklık girişinin yanında, usb bağlantısı ve daha kaliteli ses aktarımı için kendi ses kartına sahip. 124gr ağırlığındaki görüşme sırasında oluşabilecek gürültüleri en aza indirerek Skype ile daha net bir haberleşme sağlamak üzere tasarlanmış.

Ürünün sistem gereksinimlerine baktığımızda Windows 2000 / XP / Vista ile MAC OS X 10.22 ve üstü sürümlere uyumlu olduğunu görüyoruz. 22.88$'dan satışa sunulan Skype'ın mikrofonlu kulaklığı Skype severler için güzel bir hediye olabilir.

Mobil haberleşme imkanları artarken iPhone'da 4 milyon civarı uygulaması indirilen Skype'in kablolu internet kullanıcılarına da unutmadığını söylemek yanlış olmaz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.