Daha önce paylaştığımız haberlerde hep Apple'in yeni konseptine dair  söylentilerden (1-2-3)bahsetmiştik. Bugün CruchGear'dan gelen haberde, Apple'in Tablet konseptine giriş yapacağı ve bu işte Verizon ile çalışacabileceği bildirildi. Verizonun bu girişim için iPhone'dakine benzer yeni bir CDMA üzerinde çalıştığı da duyumlar arasında aktarılıyor.

Biz de bir kaç gün önce Amerika'nın önde gelen yatırım firmalarının birinden  aldığımız duyumu doğrulayan bu haber ile Apple'in 1 yıl gibi bir sürede yeni konseptini çıkaracağını söyleyebiliriz. Apple'in 2006 yılında daha özel touch screen modeller için  aldığı patentleri hatırlayacak(1-2) olursak Apple Tablet'in artık duyurulmasına çok vakit kalmadığını anlayabiliriz.

Üstte görebileceğiniz tasarımlarda bu güçlü duyumlar doğrultusunda hazırlanmış konsept çalışmaları. Özellikle dokunmatik ekranının fonksiyonelliğiyle fark yaratması beklenen ürünün adının da iPad ya da Macbook Touch olacağı, 32GB ve 64GB lık iki farklı modelin 699$ - 899$ arası bir fiyatla satışa sunulacağı da güçlü duyumlar arasında.

CrunchPad'in de bu paralel de bir ürün olduğunu düşünürsek, geleceğin internet alışkanlığının bu modeller ile mi yaşanacağını düşünmeden edemiyoruz ve Tablet Pc - Netbooklar üzerine Altuğ'un şuradaki haberine kısa bir dönüş yapıyoruz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.