Aviary İle Ekran Görüntüsü Almak Çok Kolay

Aviary İle Ekran Görüntüsü Almak Çok Kolay

aviary-logoSanıyorum ki, blog sahiplerinin ve arayüz tasarımcılarının en değerli oyuncağı ekran görüntüsü aldıkları küçük uygulamalarıdır. Webrazzi için genellikle benim tercihim bir Firefox eklentisi olan Screengrab ama bazen küçük problemler yaratıyor. Bugün bir diğer Firefox eklentisinin sahibi olan Aviary.com'un harika bir servisinden haberdar oldum.

İstediğiniz herhangi bir web sitesinin adresinin başına aviary.com eklemenizin yeterli olduğu bu hızlı ve başarılı ekran görüntüsü aracı ile kolaylıkla, Flash alanlar dahil, ekran görüntüsü alabiliyorsunuz. Servis görüntüyü aldıktan sonra size sunduğu Flash arayüzde düzenlemelerinizi yapmanıza da olanak tanıyor.

aviary-editor

Webrazzi 3. yaşını kutlamaya hazırlanırken herhalde düzenli okuyucularımız benim en sevdiğim türden uygulamaların Aviary gibi küçük, verimlilik sağlayan araçlar olduğunu bilirler. Hatta global pazarlarda başarı için fırsatı uzakta aramamak gerektiğini, inovatif sade araçlarla değerli bir kitleye ulaşmanın mümkün olduğunu sürekli tekrarlarım.

İşte Aviary'nin bu yeni hizmetini gördüğümde yine bu düşünceye kapıldım. Kolay kullanım, devamında hata olmasını beklediğiniz ama problem yaşamadığınız arayüzler ve amaca hızlıca ulaştıran verimli bir servis.

Hemen denemek isterseniz buyrun Webrazzi'nin ekran görüntüsünü alın. aviary.com/webrazzi.com

NOT: Merakımdan bir de Grou.ps için nasıl tepki vereceğini denedim ve bu tür URL'ler için aviary.com/http://grou.ps şeklinde kullanmak gerektiğini farkettim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.