Coca-Cola'dan Müzik Severlere Hediye: Coke'n Music

Coca-Cola'dan Müzik Severlere Hediye: Coke'n Music

cokenmusic_logo1Coca-Cola müzik severleri mutlu edecek yeni bir servisi birkaç saat içinde yayına alıyor olacakmış. Coke'n Music adı verilen servis, komünite özelliklerinin yanında tahmin edeceğiniz gibi kullanıcılarına yerli ve yabancı şarkıları online dinleme imkanı da sunuyor. Bugün aldığımız bir duyumla haberdar olduğumuz servisi hem özel beta sayfalarından deneme şansımız hem de sizlerle ilk ekran görüntülerini paylaşma fırsatımız oldu.

Öncelikle Coca-Cola, Rock'n Coke'dan yola çıkarak hayata geçirdiği online müzik servisi Coke'n Music için Mobilera ile çalışmış. MÜYAP ile yapılan anlaşmanın yanında EMI ve Sony gibi büyük yapımcıların sahip oldukları yabancı şarkılar da lisanslanmış.

Sadece müzik dinlemek için değil, bir tür sosyal ağ olarak da değerlendirilebilecek servis kapsamında sanatçı albümleri "Hot or Not" adı altında da oylanabiliyor.

Kullanıcıların kendi listelerini oluşturabildikleri servis günlük modunuza göre müzik türlerini dinlemenize de olanak tanıyor. Melankolik, hiperaktif, sakin ve keyifli seçenekleri ile size özel şarkılar dinleyebiliyorsunuz.

cokenmusic1cokenmusic2

Yeni üyeliklerde bir notayı giydirip kendinize avatar yapabildiğiniz eğlenceli özelliklere sahip Coke'n Music'i ilk denemede beğendiğimizi söyleyebilirim. Kolay üyelik formu, aktivasyon istemeyen ve anında müzik dinlemeye geçebildiğiniz servisin kullanıcıları için değerli olacağını tahmin ederken, Coca-Cola'nın da müzik severlere iyice yaklaştığını görebiliyoruz.

Bunun yanında ülkemizde artık online müziğe ulaşmanın kolaylaşmasını da önemli ve iyi bir gelişme olarak görüyorum. Herkes için farklı siteler üzerinden anında müzik dinlemenin mümkün olduğu günümüzde, bu tür gelişmelerin internet kullanım alışkanlıkları açısından da pozitif etki yarattığına inanıyorum. Önümüzdeki yıllarda Türk internet kullanıcılarının kullanım tercihleri büyük ölçüde olumlu değişime uğrayacaktır.

Merak edenler birkaç saat içinde cokenmusic.com adresinden yayına başlayacak olan bu yeni müzik platformunu inceleyebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.