Webrazzi.TV tekrar yayında!

Şu an itibariyle Webrazzi.TV'yi yayına almış bulunuyoruz. Webrazzi.TV adresi üzerinden yayın yapacak olan ve kendi çekeceğimiz videoların yanında, okuyucularımızdan gelecek girişim demolarının ve sektörümüzle ilgili beğendiğimiz farklı videoların da yer alacağı servisimiz dikey sade bir video sitesi gibi düşünülebilir.

Wordpress üzerine kurduğumuz ve Webrazzi temasını baz aldığımız Webrazzi.TV'de şu an için Vimeo'yu video barındırma için kullanıyoruz. Eğer bir girişiminiz varsa ve demo videosunu yayınlamak isterseniz YouTube dışında (malum Türkiye'de engelli) bir video sitesine gönderebilir (tercihen Vimeo) ya da bir paylaşım sitesine dosyayı gönderip (mesela Rapidshare) bize Webrazzi.TV'deki "Video Gönder" formundan bilgi verebilirsiniz. Değerlendirdikten sonra Webrazzi.TV üzerinden sizin için videonuzu yayınlayabiliriz. Eğer ilgimizi fazlasıyla çeken bir girişim olursa Webrazzi'de incelemeye de alabiliriz.

Sadece amaca yönelik bir yapı oluşturmaya çalıştığımız Webrazzi.TV'de bizler de kendi çekimlerimizi yapıyor olacağız ve Televidyon'dan hatırlayacağınız tarzda Webrazzi.TV videolarını sistemimize katmaya devam edeceğiz.

Bu tür videoları bazen kendimiz çekerken, bazen de anlaşmalı olduğumuz ve yakın zamanda haberdar olacağınız yapım şirketi sponsorumuzun profesyonel ekibinin desteğini alıyor olacağız.

Kısacası Webrazzi.TV'de paylaşmak istediğimiz ve Webrazzi/Teknorazzi içeriğine uygun her türlü içeriği bulabileceksiniz. Bazen anlık olarak bir sohbette cep telefonumuzla çektiğimiz bir videoyu bile görebileceksiniz.

Teknorazzi'nin ürün incelemeleri, Webrazzi'nin önümüzdeki günlerde programı açıklanacak olan Webrazzi Gündem etkinlikleri ve bilimum bizden konular Webrazzi.TV'de olacak.

Sözü daha fazla uzatmadan bugün deneme amacıyla çektiğimiz ama bakınca fena da olmadı diyerek yayınlamaya karar verdiğimiz ilk videomuzu sizlerle paylaşıyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.