"FriendFeed Notifier" ile FriendFeed masaüstünüzde!

FriendFeed'i masaüstünüzden takip edebilmeniz için pazara sunulan çeşitli uygulamalardan sonra FriendFeed kendi masaüstü uygulamasını birkaç saat önce hayata geçirdi. FriendFeed Notifier adı verilen Adobe Air uygulaması ile gruplarınızdan istediğiniz bir tanesinin uyarılarını anlık olarak masaüstünüzde alabiliyorsunuz.

Uygulama son derece hafif ve hızlı bir şekilde kuruluyor. Sadece iki ayarı bulunan FriendFeed Notifier ile uyarı almak istediğiniz grupları ve uyarıların ekranda kalma sürelerini değiştirebiliyorsunuz. Bu arada belirtmemde fayda olacak, eğer benim deneme sırasında yaptığım gibi "Home Feed" seçimini işaretlerseniz, hiçbir zaman ekrandan gitmeyen  FriendFeed uyarılarına sahip oluyorsunuz. Tavsiye etmiyorum...

ff_notifier

FriendFeed'in kendi masaüstü uygulamasını çıkartması bu alandaki diğer oyuncuları çok etkiler mi derseniz, pek sanmıyorum. Kaldı ki zaten söz konusu uygulamaların çoğu Twitter için çok daha verimli sonuçlar doğuruyorlardı.

FriendFeed bağımlıları için işe yarar olduğunu düşündüğüm uygulamayı kullanabilmek için kesinlikle gruplarınızı biraz daha filtreli kurmanızda fayda olacak diye tahmin ediyorum.

Bu arada konusu açılmışken Webrazzi'yi friendfeed.com/webrazzi ya da "ben Twitter'cıyım" diyorsanız twitter.com/webrazzi üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca tüm ekibimizin Twitter, FriendFeed ya da LinkedIn hesaplarına ulaşmak isterseniz hakkımızda sayfamızda bu bilgileri bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.