PayPal artık Türkiye'de!

PayPal Türkçe arayüzünü yayına almış ve bir süre önce Türk banka kartlarına ödeme yapmaya başlamıştı. Tüm bunlar son derece önemli gelişmeler olmasına rağmen şirketin Türk banka hesaplarına para transferi yapmıyor olması "PayPal Türkiye'de" dememizi engelliyordu. Evet, artık bu problem de ortadan kalktı ve PayPal Türk bankalarına transfer seçeneğini devreye aldı. Artık PayPal Türkiye'de...!

Banka hesabınıza PayPal üzerinden transfer yaparken eğer 600 TL ve üzeri bir rakam transfer ediyorsanız herhangi bir masraf ödemiyorsunuz, 599.99 TL ve altındaki transferler için ise 6 TL kesinti yapılıyor. Daha önce devreye alınmış olan karta para transferinde ise standart olarak $5 masraf kesiliyordu.

Banka hesabınıza transfer için gerekli süre ise 5-7 iş günü olarak belirlenmiş ve Amerika bankaları için 3-4 iş günü olduğu göz önüne alındığında oldukça mantıklı bir zamanlama olarak kabul edilebiliyor.

paypal_1236607461087

PayPal Türkçe arayüzleri, kolay entegre edilebilen ödeme sistemleri ve para transferi seçenekleri ile artık Türk internet girişimcileri için neredeyse her türlü imkânı sunar durumda. Bundan sonrası artık girişimcilerin siteleri üzerinden değer yaratacak ürün ve servisler satmasına ve hali hazırdaki girişimlerin benim için vazgeçilmez denecek kadar kolaylık sağlayan PayPal ödeme seçeneğini sistemlerine entegre etmesine bakıyor.

PayPal'ın Türkiye operasyonu ile ilgili yazdığımız her yazıda dediğimiz gibi bu gelişme ülkemizin e-ticaret pazarı için önemli bir değer yaratacaktır ve internet girişimleri açısından da teknik anlamda büyük kolaylıklar sağlaması sebebiyle inovasyonu olumlu yönde etkileyecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.