Cc:Betty yeni email asistanınız

ccbetty_logoYoğun iş  temposunda emailler arasında kaybolup önemli bilgileri atlamak ve paylaşılan dosyaları kaybetmek birçok insanın ortak sorunu. Keşke emaillerimi benim için takip edip, düzenleyen bir yardımcım olsa diyenlerin dertlerine çare olacak yeni bir servis hizmete sunuldu. Cc:Betty web üzerinden tek pencerede karşılıklı emailleri rahatça takip edebilmenizi sağlayan ve email eklentilerindeki dosyaları, videoları, yer/zaman bilgilerini ve resimleri sizin için düzenleyen yeni bir servis. Servis özellikle email üzerinden birlikte çalışan kullanıcıların ve grupların çalışma verimliğini artırmak için tasarlanmış.

ccbetty

Çok sade bir arayüze sahip olan Cc:Betty’i kullanmak için yapmanız gereken tek şey; servisin adından da anlaşıldığı gibi, emaillerinizi Betty’e “cc”lemek. Herhangi bir program yüklemenize gerek yok. Bundan sonrasını Betty sizin yerinize hallediyor. Kendisine gelen emailleri “mailspace” adı verilen size özel bir sayfada karşılıklı konuşma şeklinde diziyor. Eklenti olarak gönderilen veya url olarak paylaşılan dosyaları türlerine göre grupluyor ve ayrı yerlere kaydediyor. Emaillerdeki tarihleri ajanda bölümüne kaydediyor ve adresleri harita görünümüne çevirerek saklıyor.

Cc:Betty email gönderdiğiniz kullanıcıların da sizin için yaratılan "mailspace"'e  servise üye olmadan ulaşabilmelerine olanak sağlıyor. Bu sayede karşı taraftaki kullanıcılar da, tüm yazışmaları Cc:Betty üzerinden takip edebiliyor ve paylaşılan dosyalara ulaşabiliyor. Bu sayede her iki tarafın ortak kullanabileceği bir dosya paylaşım alanı yaratılmış oluyor. Halen internet üzerinde dosya paylaşımının büyük oranda emailler üzerinden yapıldığını düşünürsek, Cc:Betty çok önemli bir boşluğu dolduracak gibi duruyor.

Cc:Betty, önemli VoIP şirketlerinden birisi olan Jajah’ın kurucuları tarafından geliştirildi ve lansmanı geçtiğimiz gün DEMO konferansında yapıldı.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.