Mekanist.net'e yatırım ve yeni ortak geldi!

Mekanist.net'e yatırım ve yeni ortak geldi!

Mekanist.net Logo

Henüz Mekanist.net Genel Müdürü Ali Servet Eyüboğlu tarafından onaylayamadık ancak güvenilir bir kaynağımızdan aldığımız bilgiye göre Mekanist.net'e yeni bir yatırımcı ortak dahil olmuş.

Aldığımız duyumlara göre şirketin %20 hissesini alan Mehmet Yücesoy bu satın alma ve ortaklık sonunda çok kesin olmamakla birlikte öğrendiğimize göre 200-250 bin dolar kadar yatırım gerçekleştirmiş.

Geçtiğimiz günlerde başarılı gelişimine dikkat çekip haberini yaptığımız Mekanist.net'in bugün aldığımız yatırım haberine memnun olduğumuzu söylemek isterim.

Yapılan yatırımın tahmini değerlerini göz önüne aldığımızda bugün Mekanist.net'in yaklaşık 1 milyon 250 bin dolar civarında bir değerlemeye ulaştığını görebiliyoruz.

Türkiye internet pazarında kriz döneminde gerçekleşen bu yatırımın da önceki iyi haberlerimizde olduğu gibi sektöre heyecan ve hareket getireceğini tahmin ediyorum.

Konuyla ilgili şirket tarafından geri dönüş aldığımızda yazıyı güncelliyor olacağız. Şu an için güvendiğimiz kaynağımıza inanıyor ve tarafları tebrik ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.