Markalara öneriler için ideshot kapalı beta yayında (50 davetiye)

Markalara öneriler için ideshot kapalı beta yayında (50 davetiye)

Kullanıcılarının ilgilendikleri markalara özel önerilerini paylaşmaları ve direkt olarak markalara iletebilmeleri için bugün itibariyle kapalı beta yayına başlayan ideshot Webrazzi okuyucuları için 50 davetiye imkânı sunuyor.

Kayıt alanında davetiye kodu olarak "webrazzi" yazmanız Angelabs'ın yeni girişimini ilk deneyenlerden olmanız için yeterli.

Hali hazırda Starbucks, Gloria Jeans, Turkcell, Vodafone ve Avea gibi markaları bünyesinde barındıran ideshot kapsamında kullanıcılar markalara önerilerini direkt iletebiliyor ve diğer kullanıcılar da yapılan önerilere "sevdim" şeklinde oy verip yorumları ile katkı sağlayabiliyorlar.

Kullanıcılar arasındaki etkileşimin yanı sıra markalar için de yenilikçi fikir ve önerileri birarada toplamayı hedefleyen ideshot test aşamasında sürdürdüğü kapalı beta yayınında kendisi için de öneriler alıyor.

Önerilerin direkt olarak markaya ulaştırılmasından dolayı tüketici beklentilerinin karşılanması adına önemli olacağını düşündüğüm ideshot'ın kuşkusuz müşterisini dinleyen markalar açısından da büyük değeri olacaktır.

Bu tür girişimlerde en önemli kriterin "çoğunluk" ve "kaliteli paylaşım" olmasından dolayı belirli bir seviyeden sonra özellikle tüketiciler açısından bir güç ve direkt iletişim için önemli bir platform olması ihtimalini yüksek görüyorum.

Test aşamasındaki girişimi incelemek için yazımızın başında belirttiğimiz "webrazzi" davetiye koduyla kayıt yaptırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.