TR.TC satışın ardından yeni yüzüyle yayına alındı

TR.TC satışın ardından yeni yüzüyle yayına alındı

Beril Teknoloji tarafından yaklaşık bir yıl önce satılan TR.TC alan adına bağlı alan adı ve e-posta servisleri yeni sahibi tarafından yayına alındı.

Boğaziçi İnternet Teknolojileri Dış Ticaret Ltd. Şti. tarafından işletilen TR.TC ücretli ve ücretsiz servisler ile yeniden modellenmiş olarak kullanıma açıldı.

com.tr.tc, net.tr.tc, org.tr.tc alt alan adlarının yıllık 4.99 YTL karşılığı alınabildiği servis, edu.tr.tc, web.tr.tc, sitesi.tr.tc, dizisi.tr.tc gibi onlarca alt alan adını ise ücretsiz olarak sağlıyor.

Aynı şekilde @posta.tr.tc şeklinde sunulan e-posta servisi ücretsiz olarak kullanıcılar tarafından alınabilirken @tr.tc e-posta adresleri yıllık 20 YTL karşılığında satın alınabiliyor.

Ücretsiz e-posta adreslerine 1 GB, ücretli adreslere ise 2 GB alan sağlayan TR.TC, ücretli paketlerde 20 MB dosya gönderim hakkı da sağlıyor.

Hali hazırda ciddi ölçüde TR.TC alan adı kullanıcısı olan ülkemizde sunulan iş modeli başarılı olur ve kullanıcıları ücretli paketlere geçişe yönledirir mi bilinmez, ancak servisin farklı model ve gelişimlere açık olduğunu düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.