Pronected ve Aktif İleti Grubu'nun basın toplantısı

Pronected ve Aktif İleti Grubu'nun basın toplantısı

13 Kasım'da verdiğimiz haberde iş ağı Pronected'ın Aktif İleti Grubu'undan $1.5 milyon yatırım aldığını paylaşmıştık. Konuyla ilgili o günden bugüne kadar şirketlerden Pronected tarafından Webrazzi'ye yapılan doğrulama dışında herhangi bir resmi açıklama gelmemişti. Ancak bugün yapılan basın toplantısında yatırımın iki tarafı da masaya oturdu ve Webrazzi'nin telâffuz ettiği $1.5 milyon'luk rakamı doğruladı.

Gerçekleşen $1.5 milyon'luk yatırım ile Aktif İleti Grubu Pronected'ın söylediğimiz gibi çoğunluk hissesini almış ve bu oran %70 olarak belirlenmiş.

Bugün gerçekleşen basın toplantısının ardından Milliyet ve Hürriyet gibi büyük medyada da haber yapılan Pronected, şirketin yatırım sonrası hedefleri ile ilgili olarak da yine Webrazzi'de paylaştığımız detaylara yer vermiş.

2009 sonuna kadar 500 bin üyeye ulaşmayı hedefleyen servisin, global açılım planları da gerçekleşen yatırım ile en azından finansman boyutunda kabul edilebilir pozisyona gelmiş.

Konuyla ilgili ilk yazımızda da dediğim gibi aynı cümleyi olduğu gibi kopyalıyorum: Ekonomik kriz belirtilerinin gündem oluşturduğu şu günlerde böylesine bir yatırımın Türkiye internet pazarına olan inancı güçlendireceğini düşünüyorum ve hem Aktif İleti Grubu’nu hem de Pronected’ı kutluyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.