Startup Weekend Türkiye'de; Girişim Günleri İstanbul 2008

Startup Weekend Türkiye'de; Girişim Günleri İstanbul 2008

Dünyanın ilk girişimci platformu olarak tanınan "Startup Weekend" etkinliğini 29-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi'nde sevenload ana sponsorluğunda düzenlenecek.

Etkinlikte Türkiye'deki internet tutkunları ticari fikirlerini sunma ve grup halinde gerçekleştirme fırsatı bulacaklar. Yapılan sunumların ardından katılımcılardan en fazla oyu alan girişim fikri, üzerinde çalışılmak üzere seçilecek. Seçilen fikrin şirket haline dönüştürülebilmesi için hafta sonu boyunca gerekli bütün hazırlıkların yapılmasının ardından etkinlik sonunda tüm katılımcıların kararı ile şirket haline dönüştürülecek ve etkinliğe katılanlar çok ortaklı bir limited şirketin ortağı olarak etkinlikten ayrılacaklar.

İki günlük bu etkinliğin organizasyon modeli gereği alınan 55 YTL'lik ücret, Webrazzi okurları için Salı Günü (25 Kasım) 23:59'a kadar yaklaşık 25 YTL (15$) olacak. Eventbrite üzerinden satın alarak temin edebileceğiniz bu biletle, olası bir girişime ortak olma şansı yakalayacaksınız.

Ayrıca etkinliğin değerli anlarının videoları izlemek isteyenler için sevenload'da bir WEBtv kanalında yayınlanacak.

Ülkemiz bu tarz yenilikçi daha bir çok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek potansiyelde. Girişim Günleri etkinliğinin tüm detayları hakkında bilgilendikten sonra, gerçekten değer üretebileceğini ve sinerjinin içinde etkin yer alabileceğini düşünen web girişimcilerinin keyifli bir hafta sonu geçirebileceğini tahmin ediyorum.

Açıklama: Erhan Erdoğan sevenload'da Teknoloji Evangelisti olarak çalışmaktadır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.