Sahibinden.com'un ilginç ilanları

Sahibinden.com son zamanlarda entresan ve keyifli çalışmalar yapıyor ve bu sayede hem benim hem sosyal medyanın hem de birçok kullanıcının dikkatini çekiyor.

Hatırlarsanız Mayıs ayında şirket beta testleri için bir kampanya gerçekleştirmiş ve hata bildiren kullanıcılardan bir kişiye tatil hediye etmişti. O zamanlarda şirket yetkililerinden aldığım bilgiye göre bu kampanya oldukça değerli geri dönüşler yaratmıştı.

Bugün ise yine Sahibinden.com'un ilginç bir çalışması dikkatimi çekti.

Şirket "İlginç İlanlar" kategorisi ile Sahibinden.com üzerinde satılan en ilginç ürünleri ayrı bir kategoride toplamış.

Sahibinden.com yetkilileri ile yaptığım bir görüşmede bana servis üzerinde satılan çok çeşitli ve "ilginç" ürünlerden bahsetmişlerdi. Aslına bakarsanız bu konuda kendilerinden bilgi alana kadar hiçbir fikrim yoktu. Belki de o sohbetimiz kendilerine bu fikri vermiştir bilemiyorum ama "ilginç ilanlar" kategorisi şu anda Sahibinden.com üzerinde aktif olarak yer alıyor.

Birkaç örnek vermem gerekirse konuşan çiçek, şarjlı sinek öldürücü, full eğitimli maymun, yenilebilir meyve çiçekler, bilgisayar monitöründen akvaryum gibi birçok ilginç ürün bu kategori altında yerini almış durumda.

E-ticaret alanında satılan ürünlerin çeşitliliğini çok önemli görüyorum. Bu tür entresan ürünlerin online olarak satın alınabilmesi ve elbette kullanıcıların bunları online olarak satabileceğini bilmesi bence çeşitlilik için son derece önemlidir.

Diğer taraftan şirketlerin de kullanıcıya değer katan bu tür kampanyalarla gündemde yer almaları sosyal medyanın etkisinin anlaşılması adına değerlidir.

Merak edenler Sahibinden.com'un ilginç ilanlarına buradan ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.