Mixxt Türkiye pazarına giriyor

Hangi yeni yatırımı, hangi yeni bilgiyi yazacağım diye ilk defa elim ayağım bu kadar birbirine giriyor, bu itirafla başlıyorum. Bir de 'kutsal patrona' bir şey diyeceğim buradan: "Bir sonraki etkinliği dediğin gibi İnönü Stadı'nda yapalım. : )"

Etkinlik sonrası lansmanlardan biriyle ve hazır sosyalleşmişken bir komünite oluşturma uygulamasıyla web 2.0'lamamıza devam edelim.

"Kültürleri birleştirir" sloganıyla Türkiye pazarına giren ve operasyonun başına ülke müdürü olarak Şekip Can Gökalp'i getiren Mixxt ile başlıyorum. Pazara doğru işlerin, doğru kişilerle girmesini keyifle karşılıyorum.

Mixxt basit bir şekilde komünite kurmanızı sağlayan ve oluşturduğunuz bu gurupla birlikte forum, etkinlik takvimi, wiki, dökümanlar, rss ve resimlerinizi paylaşabileceğiniz bir platform. Herkese açık ya da kapalı olarak oluşturabileceğiniz bu guruplarda yöneticinin isteğine bağlı olarak tasarımdan, üye haklarına kadar bir çok değişiklik yapmak mümkün.

Almanya kökenli (Aralık 2007) girişim Mixxt Türkçe'leştirilmesini tamamlayarak, tüm online ve offline lokalizasyon faaliyetlerini ülkemizde sürdürecek. Bunun için önümüzdeki dönemlerde ülkemizdeki ekibini genişleteceğini öğrendiğim girişim sık kullandığımız Grou.ps ya da Ning tadında ve ülke içinde yürüteceği offline faaliyetlerle birlikte de pazarlama açısından avantajlı konuma gelmek isteyecek.

Grou.ps'un sıcak lansmanıyla birlikte benzer hizmet sunan bu ürünü de pazarımıza takdim etmiş olayım. Pazarın günden güne büyüdüğünü görmek ve büyüyen bu pazara olan yoğun ilginin katlanarak devam edeceğini bilmek güzel.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.