E-maillerinizdeki -miş'li geçmiş zamanlarınız için; Xoopit.com

E-maillerinizdeki -miş'li geçmiş zamanlarınız için; Xoopit.com

MS Outlook eklentisi olan Xobni'den sonra email servisleri üstüne kurgulanan bir başka çalışma da Xoopit. Mail kutunuzda bugüne kadar geçen trafiğinizdeki fotoğraf, video ve diğer dosya türlerini ayrıştırarak sade bir sayfada size sunuyor. Bunun yanında bu dosyaları mail, Facebook ve blog'larda paylaşabilmeniz için imkan sunuyor. (Şimdilik sadece Gmail ile birlikte çalışıyor sistem)

Bunun yanında iGoogle ve Gmail eklentileri ile bir çok şekilde kullanabilmeniz için imkan tanınmış. İlk üye olduğum anda gelen mailiyle güzel bir karşılama yaptı: "116 fotoğraf, 5 video, 30 dosya bulundu". Kişisel amaçla çok kullanmadığım bir mail adresi olduğu için bu kadarla sınırlı, fakat yıllardır Gmail hesabı kullananların önüne binlerce eski dosya birden dökülünce çok daha keyifli olacağı kesin. Bu arada mailin devamında da bu yazıyor: "Xoopit'i kullanmaya ve arkadaşlarınızdan gelen eski dosyalarınıza göz atmaya başlayabilirsiniz.

Çok yakında diğer e-mail sağlayıcılarla da uyumlu çalışacak olan servis gerçekten güzel bir kitleye hitap ediyor. Geçmişe bu kadar kolay dönebilmek keyifli, diğer sağlayıcılar da eklenince hepsinin bir panelden yönetileceğini ve tüm kişi listenizin içerikleriyle birlikte önünüzde olacağını düşünürsek şirketin pastasının da güzel bir şekilde büyüyeceği kesin.

Xoopit'e şimdilik site üzerinden davetiye isteyerek ulaşabilirsiniz. Bana bu süre içinde söz verdikleri davetiyede şimdilik geç kaldılar; yollarlarsa da ayrıca günceller, eklerim davetiye kodunu.

Güncelleme: Yazıda bahsettiğim davetiyeler bu gece (20 Haziran) mailime düştü. Bu linkte 100 adet özel beta davetiyesi hazır. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.