MeetUp davetiyeleri aynı gün içinde tükendi

MeetUp davetiyeleri aynı gün içinde tükendi

TechCrunch & Webrazzi MeetUp için dün öğlen saatlerinde başlattığımız kayıtlar 400 kişilik kontenjanımızın dolması sebebiyle çok kısa sürede tükendi. Bir yandan inanılmaz güzel bir duygu, diğer yandan üzücü.

Katılmak isteyip kayıt yaptıramayan birçok okuyucumuzun olduğunu görüyorum. Bunun için ek kontenjan yaratmak Conrad Hotel ile anlaştığımız bütçemizin üzerine çıkmamızın mümkün olmaması sebebiyle söz konusu olamıyor.

Ancak kayıt yaptırıp gelemeyecek kişilerin olacağını tahmin ederek, önümüzdeki günlerde alacağımız LCV'leri takiben ek kontenjan açmamız mümkündür. Bu süreçte davetiyeler tükendiği için alamamış ancak "kesinlikle gelmek istiyorum" diyen okuyucularımız kısaca bu taleplerini belirten, ve kendilerinden (meslek, etkinlikten beklenti vs.) bahseden bir mesajı etkinlik (at) webrazzi.com adresine gönderebilirlerse talebin ne seviyede olduğunu görebiliriz ve buna göre daha rahat planlama yapabiliriz. Lütfen verdiğimiz e-posta adresine gönderimi yapınız. Bu yazıya yazılan yorumları ya da Webrazzi iletişim formundan gönderilen mesajları davetiye talebi için planlama kapsamında dikkate alıyor olamayacağız.

Diğer taraftan elbette bu süreçte bir firma çıkar "biz sponsor oluruz, ek kontenjan için gerekli bütçeyi yaratırız" derse ne mutlu bize.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.