Vodafone 3G iPhone için ön talepleri toplamaya hazırlanıyor

Vodafone 3G iPhone için ön talepleri toplamaya hazırlanıyor

Apple'ın 2 kat daha hızlı, ve ilk versiyonun yarısı fiyatındaki, 3G özelliklerine sahip yeni iPhone'un lansmanını yaptığı bugün, ben de size başka yerde yayınlanmamış tamamen Webrazzi'ye özel bir haber vereyim.

Öncelikle şu yarı fiyatı konusuna açıklık getireyim. Apple'ın AT&T ile yeni ürün için de yaptığı anlaşma uyarınca, Amerika'ya özel satış hakkı yine bu firmada olacak. Yeni iPhone'un satış fiyatı ise müşterilerle yapılacak 2 yıllık kontratla $199 olacak.

VodafoneVodafone'un Apple ile yaptığı anlaşma ile iPhone'u Türkiye'ye getireceğini buradaki yazımda paylaşmıştım. Bu konuda yazımın başında da belirttiğim gibi tamamen Webrazzi'ye özel bazı bilgileri aldım.

Öncelikle bugün Vodafone web sitesi üzerinden şirket iPhone'un yeni versiyonu için ön talepleri toplamaya başlayacak. Ön talepleri toplarken bir de sürprizleri olacak. Ancak bu sürprizin detaylarını alamadık, tek bildiğimiz sürprizi önümüzdeki hafta açıklayacakları.

Herkesin merak ettiğini tahmin ettiğim yeni iPhone'un Türkiye satış fiyatı ilgili de henüz bir açıklama yapılmıyor. Bunun sebebi ise lansmanla birlikte Vodafone kullanıcılarına sağlanacak olan cazip paket seçenekleri olacakmış.

Amerika'da yeni iPhone'un piyasaya 11 Temmuz'da sürüleceğini göz önüne alırsak bir önceki yazımda da belirttiğim gibi Türkiye pazarına da bu dönemlerde ya da biraz daha sonra sunulması olasıdır.

Ben bu yazıyı yazdığım saatlerde henüz Vodafone.com.tr üzerinde böyle bir talep toplama başlamamıştı, ancak bugün içinde bunun başlayacağını bildiğim için takip etmenizi öneririm.

GÜNCELLEME 1: Vodafone'dan Webrazzi'ye gelen açıklama ile Apple tarafından beklenen bir onay sebebiyle ön taleplerin alımına bugün başlanamadığı bildirildi.

GÜNCELLEME 2: Ön talep formu yayına alınmış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.