Sanal toplantı platformu Perculus, deneme davetiyesi ve SEO eğitimi

Sanal toplantı platformu Perculus, deneme davetiyesi ve SEO eğitimi

Uzaktan eğitim sistemleri üzerine çalışan Advancity tarafından geliştirilen Perculus isimli servis, kişi ve kurumlara internet üzerinden eğitim, toplantı, seminer gerçekleştirmelerine imkan sağlıyor.

Perculus üzerinden gerçekleştirilen bu tür aktiviterler video ve ses destekli olarak yapılabiliyor. Toplantı yöneticisi, eğitmen ya da seminer gerçekleştiren kişinin sunum yapabilmesi, katılımcılarla masaüstünü paylaşması, web sitesi göstermesi, beyaz tahta uygulaması kullanması hatta anket düzenlemesi gibi özellikler de sisteme dahil edilmiş.

Bilgisayarınıza hiçbir program kurulmasına gerek kalmadan tamamen Flash destekli çalışan sistem global rakiplerine karşı geçtiğimiz günlerde sahaya çıkmış. Şu an için Perculus'u ücretsiz denemek isteyenlere şirket davet kodu ile 15 günlük deneme hesabı sağlıyor.

Advancity tarafından Webrazzi okuyucularına özel sunulan imkanla Perculus'u denemek isterseniz kayıt ekranında davet kodunuz yazan alana "webrazzi" yazmanız yeterli olacaktır. Davet kodu 100 kişilik kontenjana sahiptir.

Perculus

Şirketin Webrazzi'ye sunduğu bu imkanın yanında bir de yine tanıtım amacıyla 12 Haziran 2008 tarihinde gerçekleştireceği "SEO Eğitimi" bulunmaktadır. SEO eğitimleri üzerine hizmet veren Hiberka tarafından sunulacak olan eğitim Perculus üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Bize özel sağlanan 20 kişilik kontenjandan yararlanıp "SEO Eğitimi" almak isteyen okuyucularımız satis (at) advancity.net adresine eğitime katılmak istediklerine dair mesajlarını gönderebilirler. Şirket başvuruları değerlendirerek ilgililere geri dönüş yapacaktır.

ARGE anlamında yoğun emek isteyen ve kendilerinden öğrendiğim kadarıyla uzun süredir üzerinde çalışan Perculus'un değerli bir girişim olduğunu ve eğer teknoloji olarak kendisini ispatlarsa global alanlarda da her ne kadar güçlü rakipleri olsa da başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Hem deneme üyeliği için davet kodu olan "webrazzi"'yi hem de "SEO Eğitimi" için olan kontenjanımızı hatırlatarak Perculus'u incelemenizi tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.