Yahoo!'dan teşekkür ve bir mesaj!

Nisan ayında Webrazzi üzerinden Yahoo!'nun Türkiye operasyonu için açık olan Community Manager pozisyonu ile ilgili bir yazı yayınlamıştım. Yazının içinde Yahoo! yetkilisi tarafından ilgili adaylara bir mesaj da yer alıyordu.

Yazının ve pozisyonun Webrazzi'de yayınlanmasını takiben Yahoo! Türkiye Community Manager'ını bulmuş ve Volkan Biçer söz konusu göreve getirilmiş.

Volkan Biçer'le geçtiğimiz günlerde hem tanışmak, hem sohbet, hem de kendisini kutlamak için görüştüğümde bana ilanı Webrazzi üzerinden okuduğunu ve başvuru yaptığını söyledi. Şimdi ise görevine başladı. Neden yalan söyleyeyim, hem Volkan Biçer hem de Yahoo! için yararlı olmamıza sevindim.

Ancak konu bu kadarla bitmiyor. Görüşme ile aynı sıralarda bu sefer Yahoo!'dan bir teşekkür e-postası aldım. Mesaj içeriğinde teşekkürün yanında bir de rica bulunuyordu. Webrazzi'deki yazıdan ve Webrazzi Kariyer'de yayınlanan ilandan sonra önemli sayıda başvuru almışlar ancak başvurular gelmeye devam ediyormuş. Pozisyon dolduktan sonra halen gelmekte olan başvurulara sürekli geri dönüş yapmaları mümkün olmadığı için benden Webrazzi'de aşağıdaki mesajı yayınlamamı ve tek seferde tüm ilgililere bu fırsatla teşekkür etmek istediklerini söylediler.

Yahoo!'nun Webrazzi üzerinden üzerinden mesaj vermeye artık alıştığını göz önüne alarak bu mesajlarını da sizlerle paylaşmak istiyorum. :)

"Hi all, I guess Webrazzi is a really hot place for those who love Yahoo! :-) Thanks to Webrazzi, within a short period Yahoo! has found its Community Manager Turkey -- Volkan Bicer will be helping Turkish consumers to learn about the many exciting products and services that Yahoo! offers and will offer in the future.

We regret that we are not able to reply to every candidate who sent his/her CV, but we'd like to THANK YOU ALL for demonstrating such passion for Yahoo!. Meanwhile, if you have any suggestions, comments, ideas about any Yahoo! product, just drop Volkan an email - we are listening!"

Kısacası Yahoo! Türkiye Community Manager'ı belli olmuş, operasyon da aynı şekilde başlamış durumda. Ayrıca söz konusu pozisyon da dolmuştur, o yüzden başvuru yapmayı ilgili arkadaşlarımız artık durdurabilirler. Umarım bu yazım dikkate alınır yoksa Yahoo!'nun Webrazzi'den çekeceği var. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.