Web tabanlı ajanda: MaviAjanda.com

maviajanda.com17 yaşında bir lise öğrencisi Murat Turan tarafından geliştirilmiş olan MaviAjanda.com, bünyesinde web tabanlı bir ajandadan fazlasını barındıran ve henüz Alpha aşamasında olan yeni bir girişim.

RSS takibi yapabileceğiniz, widget ekleyerek zenginleştirebileceğiniz bir açılış sayfası, basit ama kullanışlı bir takvim, dosyalarınızı saklamanız için 100 MB'lık yeterli alan ve notlarınızı tutabileceğiniz bir bölüm MaviAjanda.com ile ücretsiz olarak kullanıcılarına sunulan özelliklerin arasında. Bunların yanında servisin takvim girdilerinizi SMS ile hatırlatma özelliği de mevcut.

İlerleyen dönemlerde İngilizce versiyonunun da açılacağını gördüğüm MaviAjanda.com'un 2008 ortalarında Beta sürümüne geçeceğini ise servisin hakkında sayfasında görebiliyoruz.

MaviAjanda.com'un Murat Turan tarafından hazırlanmış bir de tanıtım videosu bulunuyor. Servisin özelliklerini izleyebileceğiniz video'ya buradan ulaşabilirsiniz.

Sade ve kolay kullanımı ile tercih edilebilecek MaviAjanda.com'un genç girişimcisi tarafından hangi noktaya getireleceğini ve ülkemizde ne kadar rağbet göreceğini ilerleyen zamanlarda birlikte takip ediyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.