Gaxxi sosyal ağ projesinin hisselerini satışa çıkarttı

Gaxxi sosyal ağ projesinin hisselerini satışa çıkarttı

Gaxxi'nin yaratıcılarının şu anda test aşamasında olan "gizli projesi" hakkında bazı gelişmeler var.

Projenin adı şu an için alanturka.com olarak belirlenmiş, ancak yaratıcıları alan adının bile test aşamasında olduğunu söylüyor.

Servis aslında bir tür sosyal ağ servisi. Üyelerinin kendi bloglarını kurabildikleri, gruplara dahil olabildikleri, arkadaş listelerini oluşturabildikleri, fotoğraf ve video paylaşabildikleri bir platform. (örnek profil sayfaları: Gaxxi yaratıcıları Umut ve  Şafak)

Aldığım bilgilere göre AlanTurka.com'un halen yayına alınmamış ancak hazır olan bazı özellikleri bulunuyormuş.

Asıl paylaşmak istediğim konu ise projenin sahibinin, ki kendilerini Gaxxi'nin yaratıcıları olarak anıyor olmamıza karşılık aslında Ark Yazılım Ltd. Şti., henüz test aşamasında olan servisin %10'luk hissesini %1'lik dilimler halinde satışa çıkartmış olması. %1 hisse başına ise talep ettikleri ücret 1200 YTL.

Yine kendileri tarafından verilen bilgiye göre geriye şu an için %6'lık kısım kalmış.

Ülkemizde bu tür web girişimlerinde bugüne kadar denenmiş bir yöntem olması açısından yaklaşımlarını yaratıcı bulduğumu söyleyebilirim.

Yatırımcı açısından kabul edilebilir bir teklif mi diye sorarsanız, fikrimi söylemeden önce yorumlarda sizin fikirlerinizi duymak istiyorum.

AlanTurka.com'un %1'lik hissesini 1200 YTL'ye ya da kalan %6'sını 7200 YTL'ye satın alır mısınız? Neden? Elbette girişim hakkındaki düşüncelerinizi de yorumlarınızda paylaşırsanız memnun olurum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.