Live Documents işyeri için ideal dosya paylaşımı

Live Documents işyeri için ideal dosya paylaşımı

LiveDocuments.comLive Documents, Microsoft Office dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşmanıza yarayan başarılı bir uygulama. Şimdilik Word ve Excel dökümanları ile çalışabiliyor ve programın yaratıcıları diğer Office uygulamalarının da yakın zamanda sisteme dahil edileceğini belirtiyorlar. Programın kullanım şekli genel olarak şöyle: İndirdiğiniz uygulama Microsoft Office'e bir araç çubuğu entegre ediyor. Siz açtığınız dökümanı araç çubuğundaki "Secure this document" düğmesine basarak paylaşabiliyorsunuz.

LiveDocuments.com

Bu aşamada dökümanı paylaşmak istediğiniz kişilerin e-mail adreslerini yazıyor ve izinlerini belirleyebiliyorsunuz. İzinlere baktığımızda ise okunur, okunur-yazılır yada yazdırılabilir şeklinde izinler atayabiliyorsunuz.

LiveDocuments.com

Kullanıcıların döküman paylaşmasını sağlayan ve aynı döküman üzerinde çalışmasına imkan tanıyan diğer program ve web servislerinden farklı olarak Live Documents dosyalarınızı herhangi bir sunucuda saklamıyor.

Live Documents hangi alanlarda kullanılabilir diye düşündüğümde. Kişisel kullanım için çok tercih edileceği konusunda soru işaretlerim var diyebilirim. Ancak işyeri ortamında bu tür dosyaların paylaşımı için çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

Bence takip etmeye ve denemeye değecek bir uygulama. Yakın zamanda tüm Office dökümanlarını destekleyecek olması yaratacağı avantajları da artıracaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.