Aynı rüyayı gören var mı?

Sawlogs günlük olarak rüyalarınızı yazdığınız ve daha sonra sizinle aynı rüyaları gören kullanıcılarla iletişime geçebildiğiniz yeni ve farklı bir web girişimi.

SawLogs.comSawlogs günlük olarak rüyalarınızı yazdığınız ve daha sonra sizinle aynı rüyaları gören kullanıcılarla iletişime geçebildiğiniz yeni ve farklı bir web girişimi.

Çeşitli konulara odaklanmış sosyal ağlar görmüştük ancak kullanıcılarının rüyalarını paylaşmasını Web 2.0 konseptine taşıyan Sawlogs içeriği ile dikkat çekiyor.

Kullanımı çok kolay olan sitenin tasarımı diğer örneklerinde olduğu gibi son derece sade ve düzenli.

SawLogs.com

Sawlogs'da hesap açtıktan sonra tarih belirterek kaydettiğiniz rüyalarınızı diğer kullanıcılarla tartışmaya açabiliyor, sizinle aynı rüyaları kimlerin gördüğünü öğrenebiliyor ve rüyalarınız hakkında sistemin size yarattığı grafiksel istatistiklere ulaşabiliyorsunuz.

Farklı konuya sahip girişimin ülkemizde bu şekilde modellenmiş örneklerinin olduğunu hatırlamıyorum ve eğer mevcut rüya tabiri servislerinin yada burç sitelerinin bu yönde bir girişime odaklanmaları söz konusu olursa başarılı olacaklarına inanıyorum. Fırsatlar hanesine yazılabilecek örnek bir web girişimi diyebilirim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.